Sakela Rakennus Oy

Sakela Asunnot

Rakennamme asuntoja kodeiksi ja sijoituskohteiksi niin kasvu- kuin maakuntakeskustenkin huippusijainneille.

Oletko kiinnostunut kuulemaan lisää kohteistamme tai haluat myydä vapaana olevan tonttisi meille? Ota yhteyttä!

Myytävät kohteet

Panostamme asuinalueidemme yhteisölliseen ja alueelliseen kehitykseen, sekä teemme jatkuvaa kehitystyötä asuntosuunnittelun saralla, jotta voisimme jatkossakin rakentaa laadukkaita koteja.

As Oy Kajaanin Savonkatu 10

RAKENTAMINEN ALOITETTU! As Oy Kajaanin Savonkatu 10:een rakennetaan 15 tehokkaasti suunniteltua asuntoa. Yhtiö rakennetaan Ala-Lehtikankaan alueelle. Lehtikangas on Kajaanin taajama-alueella sijaitseva kaupunginosa, joka sijaitsee keskustan ja radan eteläpuolella. Lehtikankaalta löytyvät kaikki palvelut. Siellä sijaitsee useita peruskouluja, päiväkoteja, kauppoja, terveysasema ja apteekki. Lisäksi aluuelta löytyy mm. Kainuun Prikaati.

Alueen rakennuskanta on osittain vanhaa ja Lehtikankaalla uusi ja vanha sekoittuvat yhteen, joten kerrostalojen välissä saattaa olla vanhoja puutaloja. Lehtikangas on miellyttävä paikka asua ja alueen tontit ja talot ovat hyvin kysyttyjä. Varaa heti omasi!

Soita ja kysy lisää 050 3210 122.
NimiAs Oy Kajaanin Savonkatu 10
SaatavuusMyynnissä
Rakentamisen vaiheRakenteilla
Arvioitu valmistumisajankohta12/2021
Kerroksia3
Asuntoja15 kpl

Asunnot, 5 kpl

 

 

Asuntorakentaminen

Asuntotuotanto tarkoittaa uusien asuinalueiden kokonaisvaltaista rakentamista, johon kuuluvat mm. tontin hankinta, alueen maanrakennustyöt sekä asuinrakennusten ja piharakennusten rakentamistyöt. Uuden asuinalueen tontin hankinnassa otamme huomioon mm. sijainnin , lähialueen palvelut, eri ikäryhmät sekä kulkuyhteydet. Asuntotuotannon keskeisin asia on laadukkaiden materiaalien valinnan lisäksi käytännöllisten ratkaisujen suunnittelu, jotka tekevät asumisesta mahdollisimman mukavaa ja helppoa.

Mukavaa ja helppoa asumista

Meillä asuntorakentaminen tarkoittaa ennen kaikkea laadukkaiden ja kestävien kotien rakentamista. Rakennamme jokaisen uuden kodin samalla tarkkuudella kuin rakentaisimme sen itsellemme. Panostamme myös asuinalueidemme yhteisölliseen ja alueelliseen kehitykseen, sekä teemme jatkuvaa kehitystyötä asuntosuunnittelun saralla, jotta voisimme jatkossakin rakentaa tämän päivän vaatimukset täyttäviä koteja.

Asuntotuotantomme pitää sisällään kerros- ja rivitalojen rakentamisen Kainuussa ja Pohjois-Pohjanmaalla. Hoidamme itse koko prosessin aina tontin hankinnasta viimeistelytöihin. Me vastaamme myös kohteidemme suunnittelutyöstä.

Sakela Rakennus Oy - Elinkaarirakentaminen

Toimitilat

Toimitilat rakennetaan ja varustellaan nykyaikaisella tekniikalla sekä ympäristöön sopivalla arkkitehtuurilla.

Sakela Rakennus Oy - Referenssit

Referenssit

Olemme luotettava ja monipuolinen yhteistyökumppani ja toimimme aina kustannustehokkaasti sekä aikataulussa pysyen.

Kiinnostuitko?

Jos haluat kuulla lisää palveluistamme tai saada lisätietoa myytävistä kohteistamme, niin voit ottaa meihin yhteyttä puhelimella, sähköpostilla tai yhteydenottolomakkeen kautta.